Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Plokkari Nurmijärvi Golf ravintolaHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erityisesti palvelu- ja kaupan alan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Toimintamme laajenee ja etsimme nyt asiakasyrityksellemme plokkaria Nurmijärvelle.

Olet hakemamme henkilö, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on hyvä paineensietokyky sekä loistavat vuorovaikutustaidot. Tehtävään edellytetään vähintään 18-vuoden ikää ja hygieniapassia. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta. Työhön kuuluu siisteyden ylläpitoa, astiahuoltoa ja asiakaspalvelua eli tehtäväsi on luoda asiakkaille miellyttävä ympäristö viihtyä.

Tarjoamme kausityön huhti-syyskuulle. Palkkaus on majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukainen. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 07:00-23:00 välille.

Täytä hakemus www.henkilostopartneri.fi tai lähetä sähköpostitse erja.nyholm@henkilostopartneri.fi

Lisätietoja: Erja Nyholm puh 040 9696 430

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin