Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Kahvilatarjoilija Nurmijärvi Golf ravintolaHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erityisesti palvelu- ja kaupan alan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Toimintamme laajenee ja etsimme nyt asiakasyrityksellemme kahvilatarjoilijaa Nurmijärvelle.

Olet hakemamme henkilö, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn, et pelästy kiirettä ja huumorintajusi säilyy työvuoron loppuun saakka. Suhtaudut positiivisesti asiakkaiden toiveisiin ja muun henkilökunnan vaateisiin. Ravintolan työporukkaan sopii aloittelija tai kokenut ravintola-alan konkari. Työpaikka on Nurmijärvi Golf ravintola, jonka kausi käynnistyy huhtikuussa ja päättyy syys-lokakuussa. Työaika sijoittuu ma-su, klo 7:00-23:00 välille.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus www.henkilostopartneri.fi tai lähetä CV palkkatoiveineen erja.nyholm@henkilostopartneri.fi

Lisätietoja antaa tj Meri Lehtovirta puh 040 758 1800 tai Erja Nyholm puh 040 9696466


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin