Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Samsonite-myyjä Itikseen 15h/vkoInnostutko asiakaskohtaamisista ja onnistuneista kaupoista?

Haemme nyt Itäkeskukseen Belizialle myyjää 15h/vko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tämä työtehtävä sopii hyvin toisen työn tai opiskelujen oheen.

Tehtäväsi on toimia ammattimaisena ja positiivisena myyjänä sekä huolehtia myymälän ulkoasusta, siisteydestä ja esillepanosta. Asiakkaalle hyvän mielen tuottaminen ja ratkaisun löytäminen on sinulle ensisijaisen tärkeää.

Olet hakemamme henkilö, mikäli

-Sinulla on kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta ja henkilökohtaisesta myyntityöstä muutaman vuoden ajalta
-Haluat kehittyä työssäsi ja kiinnostut uusista työtehtävistä ja mahdollisuuksista
-Sinulla on jo kokemusta työelämästä ja erilaisista työtehtävistä, eli et ole vastavalmistunut
-Omaat hyvän tyylitajun, olet kiinnostunut laadusta ja merkkituotteista
-Sujuvan suomenkielen lisäksi osaat englantia.
-Sinulla on hyvä paineensietokyky.

Mikäli uskot olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä meille hakemus heti. Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Samsonite on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista matkalaukuista, laukuista ja repuista. Ensiluokkainen valikoima ja laatu sekä tyylikkäästi toisiinsa sointuvat käytännölliset mallit ja materiaalit tekevät niin matkailusta kuin työn teostakin helppoa. Löydät mallistosta sopivat mallit myös vapaa-aikaan. Samsonite -mallisto on innovatiivinen ja ajan hermolla. Curv -materiaali ja -teknologia on patentoitu ja Samsonitella on yksinoikeus sen käyttöön matkalaukuissa.Tyyliltään laukut ovat ajan hermolla ja muotivärit löytyvät mallistosta nopeasti. Laukuissa on jopa 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin