Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Osa-aikainen myyjä Belizia-Samsonitelle TriplaanHaemme nyt asiakasyrityksellemme Belizia-Samsonitelle osa-aikaista myyjää The Mall of Triplaan. Töitä on tarjolla 15h/vko, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelujen oheen.

Belizian valikoimissa on huippumerkkejä ja näiltä tarkoin valituilta merkeiltä löytyy tuotteita, jotka edustavat laatua, muotia ja yksilöllisyyttä. Matkalaukkuja, salkkuja, pc-laukkuja, olkalaukkuja, reppuja ja kasseja yhteensopivina sarjoina työ- taikka lomamatkailijoille. Yksilöllistä naisten ja miesten laukku- ja käsinemuotia sekä toimivia ratkaisuja arkeen ja juhlaan.


Työn kuvaus:

Tehtäväsi on toimia ammattimaisena ja positiivisena myyjänä sekä huolehtia myymälän visuaalisesta ilmeestä. Asiakkaalle hyvän mielen tuottaminen ja ratkaisun löytäminen on sinulle ensisijaisen tärkeää. Toimit yrityksen käyntikorttina asiakkaille.

Olet hakemamme henkilö, mikäli
- Omaat hyvän tyylitajun, olet kiinnostunut muodista ja merkkituotteista
- Haluat palvella laatutietoisia asiakkaita, ja sinulla on kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta
- Haluat työskennellä yksilöllisten ja kauniiden tavaroiden parissa
- Sujuvan suomen kielen lisäksi osaat englantia.
- Sinulla on hyvä paineensietokyky

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielekkään työn mukavassa tiimissä laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä ammattitaitoisen taustaorganisaation tuen. Vakituisen ja pitkäaikaisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaiseksi.


Tästä rekrytointiprosessista vastaa Henkilöstöpartneri Vertico Oy asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Henkilöstöpartneri Verticolle.

Lisätietoja

Sami Marttinen
Henkilöstöpäällikkö
Henkilöstöpartneri Vertico Oy Mikonkatu 19 B 00100 HELSINKI
041 319 4339 vaihde 040-9696430
sami.marttinen@henkilostopartneri.fi www.henkilostopartneri.fi


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin