Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Kokoaikainen siivooja JätkäsaareenNautitko säännöllisestä työajasta ja viikonloppuvapaista? Tykkäätkö työskennellä nykyaikaisessa työympäristössä tehden laadukasta sisäsiivoustyötä?

Hienoa!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Jätkäsaaressa sijaitsevaan yksityissairaalaan siivoojia. Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde.

Laitoshuoltajan koulutus ja kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta tarjoamme työtehtäviä myös vaikkapa vastavalmistuneille. Tehtävässä on loistava mahdollisuus kerryttää arvokasta työkokemusta siivousalalta.

Haemme henkilöä, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. On innokas ja halukas oppimaan uusia asioita sekä on kykeneväinen työskentelemään itsenäisesti.

Mikäli tunnistit itsesi edellä mainitusta kuvauksista ja olet muutenkin huipputyyppi. Hae tehtävään jo tänään!


Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin