Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Samsonite/ Belizia - myymälöihin Pääkaupunkiseudulle myyjää



Haemme nyt SAMSONITE/ BELIZIA - MYYMÄLÖIHIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE myyjää 20-30h/vko työsuhteeseen. Tulet työskentelemään useissa myymälöissä.

Tehtäväsi on toimia ammattimaisena ja positiivisena myyjänä sekä huolehtia myymälän ulkoasusta, siisteydestä ja esillepanosta. Asiakkaalle hyvän mielen tuottaminen ja ratkaisun löytäminen on sinulle ensisijaisen tärkeää.

Olet hakemamme henkilö, mikäli

-Sinulla on kokemusta vaativasta asiakaspalvelusta ja henkilökohtaisesta myyntityöstä muutaman vuoden ajalta
-Haluat kehittyä työssäsi ja kiinnostut uusista työtehtävistä ja mahdollisuuksista
-Sinulla on jo kokemusta työelämästä ja erilaisista työtehtävistä, eli et ole vastavalmistunut
-Omaat hyvän tyylitajun, olet kiinnostunut laadusta ja merkkituotteista
-Sujuvan suomenkielen lisäksi osaat englantia sekä mahdollisesti ruotsia ja/tai venäjää
-Sinulla on hyvä paineensietokyky, osaat suoriutua useasta tehtävästä samanaikaisesi

Jos uskot olevasi oikea henkilö, tee meille hakemus heti. Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin