Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Franchising yrittäjäksi puhtaanapitoalalleHaemme asiakasyrityksellemme Franchising yrittäjää puhtaanapitoalalle!

Oletko haaveillut yrittäjyydestä, mutta liikeidea puuttuu? Meillä on siihen loistava ratkaisu. Et tarvitse omaa pääomaa liiketoiminnan aloittamiseksi, vaan rahoitusratkaisu on suunniteltu puolestasi. Toiminnan aloittamisen edellytyksenä on, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Aiempaa kokemusta siivousalalta ei vaadita, sillä perehdytämme sinut alalle.

Sinulla on käytössäsi valmiiksi neuvoteltu asiakaskunta, joten asiakashankintaa sinun ei tarvitse tehdä, toki voit halutessasi rakentaa toiminnastasi aikaa myöten yhä suuremman. Itse päätät! Aluepäällikömme ja ketju auttavat sinua kaikessa toiminnassa, joten tuki sekä apu löytyvät läheltä.

Tämän palkitsevan ja antoisan työn voi suhteuttaa hyvin perhe-elämän ja vapaa-ajan kanssa, sillä työaikasi tulee olemaan arkisin eikä edellytä myöhäistä iltaa sekä viikonlopputyötä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään
Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin