Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Palveluneuvoja (Turku)Kiinnostaako monipuolinen asiakaspalvelutyö hyvässä ja arvostetun yhtiön Contact Centressä?

Tehtävänäsi on yksinkertaisesti pitää olemassa olevat asiakkaat tyytyväisenä, kartoittaa heidän tarpeet ja etsiä ratkaisu ongelmiin. Ympärilläsi on kokenut tiimi, joka auttaa, perehdyttää ja avustaa sinut alkuun. Kuitenkin loppupeleissä sinun oma asenteesi ratkaisee, pärjäätkö vai et?

Pystyt vaikuttamaan työaikaasi eli tässä työssä aikaa jää myös harrastuksille tai opiskelulle. Tämä työ on mainio ponnahduslauta asiakaspalvelualalle, oletko valmis?

Haemme useita henkilöitä aloittamaan työnteon elokuun puolenvälin aikoihin. Olethan iloinen ja sosiaalinen persoona, joka elää tavoitteista ja niiden saavuttamisesta. Sinulla on aitoa intoa ja halua ratkaista asiakkaiden kysymyksiä ja tarpeita. Sinulla on taito käsitellä erilaisia ihmisiä ja et hermostu tiukemmassakaan tilanteessa.

Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää!

Meillä on käytössä Palkka 365 -palvelu jossa työntekijä voi itse päättää palkanmaksuaikataulun. Voit valita tekemistäsi työvuoroista ne, joista haluat palkan maksettavaksi jopa samana päivänä. Jokaisena päivänä ympäri vuoden. Kun olet töissä meillä, sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro, aina ei sitäkään. Sinä päätät.

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin