Puhelinpäivystys 040 969 6430 (ma-pe 6.30 - 20, la 7-17, su 10-18)

Partnerina työnhaussa

Henkilöstöpartneri on erikoistunut päivittäistavarakaupan-, erikoiskaupan- sekä kahvila- ja ravintola-alan henkilöstövuokraukseen. Välitämme asiakasyrityksiimme sekä persoonaltaan että osaamiseltaan sopivaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti työntekijöiden koulutukseen, koska tavoitteenamme on ensiluokkainen asiakaspalvelukokemus. Hyvin motivoitunut ja osaava työntekijä on valmis sitoutumaan sekä kehittymään työssään eteenpäin.

Kaikki toimintamallimme on rakennettu työnhakijoita, työntekijöitä ja meidän asiakasyrityksiämme varten. Vuosittain työllistämme alan eri osaajia yli 2.000 henkilöä. Asiakasyrityksemme voi lisäksi tarvittaessa joustavasti palkata meidän vuokratyöntekijämme omaan palvelukseensa.

Vuokratyö on hyvä keino tutustua erilaisiin toimialoihin, yrityksiin ja työtehtäviin. Esimerkiksi vastavalmistuneelle, alanvaihtajalle tai työttömälle vuokratyö voi toimia hyvänä väylänä uusiin haasteisiin sekä keinona toteuttaa unelmia.

Me haluamme olla työnhaun partneri, joka yhdistää oikeat tekijät ja työpaikat!

 

Palkka 365™
Palkka 365 -palvelussa työntekijä voi valita itse, koska hän saa palkan. Työntekijä voi itse valita tekemistään työvuoroista ne, joista hän haluaa palkan maksettavaksi samana päivänä – joka päivä vuoden ympäri. Kun olet töissä meillä, niin sinun ja palkkapäivän välissä on vain yksi tekemätön työvuoro – aina ei edes sitäkään. Sinä päätät.

Näitä haetaan juuri nyt

Kosmetologi -diagnostikko toistaiseksi voimassaoleva työsuhdeHenkilöstöpartneri Vertico Oy on erityisesti palvelualan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Etsimme asiakasyrityksellemme kosmetologi-diagonstikkoa Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitsevaan kauneushoitolaan, jonka päätehtävänä on yrityksen kanta-asiakkaiden palveleminen. Asiakasyrityksemme tarjoaa huippuluokan laadukkaita tuotteita, jotka on suunniteltu kasvoille, hiusten ja vartalon syvähuoltoon ja nuorentamiseen.

Mitä me odotamme sinulta?

- Erinomaista kommunikointitaitoa ja halua auttaa ihmisiä kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyvissä asioissa
- Useamman vuoden kokemusta alalta
- Säännöllisyyttä ja tunnollisuutta sekä halua olla paras ja panostaa tiimityöhön
- Kykyä kehittyä sekä hyväksyä uusia alan asioita
- Kosmetologin ammattitutkintoa

Työtehtäviin kuuluu myös kanta-asiakkaiden palveleminen ja neuvonta tuotteiden käytössä sekä myyntityö

Tarjoamme sinulle:

- uudet viihtyisät ja kauniit työtilat Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitsevassa kauneushoitolassa
- oma työhuone sekä tiimin tuki kansainvälisessä organisaatiossa
- Tuotekoulutuksen ja koulutuksen tehtävään ennen työhön ryhtymistä :
mm. VelaShapePlus, OXY PRO Facial, IPL Valoimpulssilaite, LASERhoidot, BB-
Glow hoito.

Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti nettisivujemme kautta www.henkilostopartneri.fi Huomioithan, että kaikki yhteydenotot pyydetään tekemään Henkilöstöpartneri Vertico Oy:n kautta.

Työpaikan esittelyvideo youtubessa

https://www.youtube.com/watch?v=6dLbfxFHG5Q

Täytä hakemus!
Katso lisää..

Kirjaudu partnerinettiin